Terug naar het overzicht  

Acceleratie event goed bestuur op 5 juni

Een sociale onderneming die zich wil voorbereiden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen, doet er goed aan om ook haar bestuurlijke slagkracht tegen het licht te houden. Wil je de principes van goed bestuur vertalen in je werking? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning hiertoe of zoek je een klankbord om de juiste vragen te stellen? Dan is het acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing van 5 juni dé kans om snel wat stappen vooruit te zetten.

Dit event, georganiseerd i.s.m. de Koning Boudewijnstichting, volgt het voorbeeld van een infomarkt. Twaalf gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Het aantal plaatsen voor dit event is beperkt en voorbehouden voor ondernemingen die zijn aangesloten bij een van de ledenfederaties van Verso. Er wordt ook voorrang gegeven aan sociale ondernemingen die al klaar staan om stappen te zetten op het vlak van bestuurlijke vernieuwing, maar nog zoeken naar de juiste ondersteuning. Het is daarbij zeker een goed idee om met twee te komen: bestuurder en directielid.

Deelname is gratis, maar omwille van het beperkt aantal plaatsen op dit unieke event hanteren we een no-show fee van 50 euro.

Programma

9u        Onthaal

9u30    Verwelkoming

9u45    Expertenpitch

10u30  Acceleratie event (5x20 min)

12u30  Broodjeslunch

Inschrijven kan via deze link

Gepubliceerd op: 08-04-2019