Terug naar het overzicht  

Zondag Openbedrijvendag: de maatwerkbedrijven doen mee!

Zondag as kan u in het kader van Openbedrijvendag weer op verkenning achter de schermen van een heel aantal bedrijven. En ook een aantal maatwerkbedrijven zetten hun deuren open!

Verrassende bedrijven

Associeert u een maatwerkbedrijf (de beschutte werkplaatsen van vroeger) ook nog steeds met het eenvoudigste verpakkingswerk? Dan is het hoog tijd om dat beeld bij te stellen. Want wist u al dat maatwerkbedrijven ook fietsen monteren, bereidingen voor chemotherapie samenstellen en lattenbodems maken (om slechts een aantal van de 100den activiteiten te noemen die vandaag uitgevoerd worden in de maatwerkbedrijven)? Dat bedrijven als Telenet, Tupperware en Janssen Pharmaceutica op regelmatige basis werk uitbesteden aan maatwerkbedrijven? En dat in maatwerkbedrijven de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd worden, dit alles in state of the art productieomgevingen?

U wist het niet? Kom zondag dan zeker een kijkje nemen bij ons, zodat u zelf kan zien welke talenten onze maatwerkers allemaal inzetten, dankzij de juiste begeleiding op de werkvloer!

Welke maatwerkbedrijven zetten hun deuren open?

Mariasteen (Gits)

Vlotter (Boom)

't Veer (Menen)

De medewerkers van maatwerkbedrijf Bewel zijn aan het werk te zien in enclave bij Carglass

Gepubliceerd op: 04-10-2019