Terug naar het overzicht  

Eerste Hulp bij het Coronavirus: maatwerkbedrijven als mogelijke partner

Het Coronavirus is in het land. Met gevolgen voor burgers én voor bedrijven.

Om als individu besmetting te vermijden, komt u al een heel eind met het volgen van deze zeven aanbevelingen: Was regelmatig je handen met zeep (telkens gedurende 1 minuut), gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze weg na gebruik , indien geen zakdoekje bij de hand: hoest en nies in de binnenkant van de ellebogen, raak met je handen je gezicht (en mond) niet aan, blijf thuis als je ziekteverschijnselen vertoont en contacteer telefonisch je huisarts, schud andere mensen niet de hand en vermijd contact met mensen die griepverschijnselen hebben (meer info hierover trouwens via deze link.)

Ook bedrijven zien zich voor heel wat uitdagingen geplaatst. Verminderde aanvoer van stock, mogelijke uitval van personeel door ziekte,… Werkt u als bedrijf normaal gesproken samen met een (buitenlandse) partner (bijvoorbeeld voor bepaalde manipulaties van uw product), maar kan deze samenwerking door de specifieke omstandigheden van vandaag niet plaatsvinden? Overweeg dan zeker ook eens een maatwerkbedrijf onder de arm te nemen.

Ook Minister van Werk Crevits duidde het gisteren in 'De Afspraak':  Maatwerkbedrijven kunnen mee voor een oplossing zorgen voor productie die omwille van het Coronavirus niet kan doorgaan in het buitenland (herbekijk het fragment hier op 12:08)

In Vlaanderen alleen al bieden maatwerkbedrijven meer dan 45.000 helpende handen. Zij kunnen kort op de bal spelen en bieden een flexibel antwoord op al uw noden. U vindt ze allemaal op https://www.groepmaatwerk.be/maatwerkbedrijven/vind-een-maatwerkbedrijf . Heeft u een specifieke opdracht of vraag? Deze kan u steeds bezorgen via info@groepmaatwerk.be, wij dispatchen uw vraag naar al onze maatwerkbedrijven in Vlaanderen.

Gepubliceerd op: 02-03-2020