Terug naar het overzicht  

Welkom bij Bewel, het grootste bedrijf van Limburg

Wat als… je na een carrière van meer dan 20 jaar overstapt naar de sociale economie? Voor Johan Bongaerts en Tom Ketels klinkt de vraag niet langer hypothetisch. Zij waagden onlangs de sprong en gingen voluit voor Bewel. Die keuze beklaagden ze zich nog geen seconde. Lees het volledige interview op de website van sociale economie Vlaanderen.

De cv’s van Johan Bongaerts en Tom Ketels lezen als een bestseller. Johan schreef zijn eerste hoofdstuk in de banksector, waar hij als regiodirecteur een 15-tal kantoren commercieel coachte. Nadat die bladzijde omgeslagen was, stond Bongaerts aan het roer van de CM Thuiszorgwinkels.

Tom zwaaide af op de KHLIM in 1996, om de volgende 20 jaar een rijk gevuld commercieel parcours af te leggen. Na 4 leerrijke jaren in de voedingssector (bij Yakult) volgde een even lange periode bij Polydesign. Het laatste deel van zijn trilogie speelde zich af in de betonsector. Na 12 jaar als ‘betonboer’ koos ook Tom voor een opvallende carrièreswitch: net als Johan vervoegde hij de rangen van Bewel. Johan als algemeen directeur, Tom als commercieel directeur.

Lees hier het volledige artikel.

Gepubliceerd op: 06-06-2017