Terug naar het overzicht  

Restaurant Molendries gaat samenwerken met deze befaamde slagerij

Restaurant Molendries, het sociaal tewerkstellingsproject voor mensen die geen job op de arbeidsmarkt vinden dat nauw verbonden is met maatwerkbedrijf Mariasteen, gaat een samenwerking aan met de gerenommeerde slagerij Dierendonck. Die levert onder andere vlees aan chef-koks als Sergio Herman.

Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

“Ik stap bewust mee in dit verhaal omwille van de gemeenschappelijke visie en passie. Ik ben heel fier om mensen te kunnen laten werken met mijn producten. Zeker als het gaat om mensen die elders niet zo gemakkelijk aan een job geraken”, aldus Hendrik Dierendonck. De slager staat vooral gekend als leveranciers voor sterrenzaken als Oud Sluis, Ten Bogaerde en In de Wulf. Vanaf nu is zijn West-Vlaams Rood ook te proeven in Gits.

Lees het volledige verhaal in Het Nieuwsblad

Gepubliceerd op: 25-09-2017