Terug naar het overzicht  

Mikerf lanceert eigen gin met uniek kruidenmengsel

De lente is in het land en de gin is niet meer weg te denken van de terrasjes. Wat begon als hype, is ondertussen een vaste trend geworden. Ook boerderij Mikerf lanceert nu haar eigen hoeve-gin. De boerderij ontwikkelde een gin met een uniek kruidenmengsel.  De hoofdtonen van kamille, rozemarijn, netels, laurier en vlierbloesem uit de tuin van de boerderij zorgen voor een kruidig en floraal aroma.

Peter Pittevils, algemeen directeur van Aralea vzw, de organisatie waar Mikerf deel van uitmaakt: “In de missie en visie van onze organisatie staat dat wij innovatief werken. Daaruit vloeit ook voort dat we inspelen op de actualiteit en op nieuwe trends in de maatschappij. Zo ontstond het idee om met onze eigen kruiden een kwaliteitsgin op de markt te brengen. We hopen dat u zowel op onze boerderij als thuis kan genieten van deze lekkere drank.”

Twee jaar geleden opende Mikerf haar eigen cafetaria. De blikvanger was het huisgemaakte hoeve ijs. Ondertussen is de cafetaria van Mikerf een gevestigde waarde geworden voor fietsers, wandelaars en andere bezoekers van de boerderij die een gezellige middag willen doorbrengen in een groene oase.

Meer info? http://aralea.be/kinderboerderij-mikerf/

Gepubliceerd op: 19-05-2017