Terug naar het overzicht  

Amival zoekt een ervaren HR-medewerker

Amival is een maatwerkbedrijf in Turnhout met 480 werknemers, waarvan 400 medewerkers met een arbeidsbeperking en 80 in productiebegeleiding en ondersteunende diensten.  Amival investeert volop in de toekomst met het bouwen van een nieuwe healthcare- entiteit, die ze in 2017 in gebruik nemen om ruimte te maken voor een continue groei.

In het kader van die groei, kijkt Amival uit naar een ervaren HR-medewerker.

DE  FUNCTIE

  • Je assisteert de hr-directeur bij het implementeren van de lange termijn strategie van de organisatie en bouwt mee aan een professioneel en efficiënt hr-beleid op lange en korte termijn.
  • Je stuurt aan of werkt mee aan verschillende hr-projecten in de organisatie, die bijdragen tot een verdere professionalisering van de organisatiestructuren en –processen, en tot een motiverende werkomgeving.
  • Samen met het hr- en het managementteam, onderneem je acties om talenten te behouden, te ontwikkelen, te evalueren en optimaal in te zetten. Dit doe je via een hoge betrokkenheid bij het instroombeleid, loopbaanontwikkelingsinitiatieven, functioneringsbegeleiding, POP-gesprekken.
  • Je adviseert het hr- team en de werkleiding bij de begeleiding van de werknemers met een arbeidshandicap

De volledige vacature vindt u hier.

Gepubliceerd op: 06-06-2017